dinsdag 7 december 2010

Pauzemuziekje

Laten we fijn genieten van een pauzemuziekje terwijl we wachten tot de temperaturen bouwtechnisch beter worden. Terwijl we nog bezig waren met de tekeningen is er al wel veel gekozen op het gebied van interieur. Zo worden de muren gewoon glad en geverfd met de meest standaard kleur die je je maar voor kan stellen. Die vonden wij toevallig het mooist. De deuren worden beneden afgelakt met Farrow & Ball Offblack en de vloer wordt antracietgrijs met een bruine ondertoon. Ook de keuken en de badkamers zijn al uitgezocht, maar daar hebben we natuurlijk nog geen foto's van.

Voor de liefhebber heb ik een paar sfeerbeelden opgezocht, die een kleine impressie geven van hoe ons huis er straks zomaar uit zou kunnen zien.

Let vooral op de schuifdeuren, daar gaat het om

 Dit wordt de salontafel, met ingebouwd rommelhok!
 Detail van de eetkamerstoel, die van ons worden donkerder
 Welke voordeur wordt het? Wij weten het nog niet.

Op de achtergrond staat onze kast.....

De meubels zijn allemaal al besteld, tenminste voor de woonkamer. Onze oudste is erg druk bezig met het inrichten van haar nieuwe slaapkamer (en met het alvast aanvullen van haar kleding, want een halflege inloopkast kan natuurlijk niet). Vaste punt in haar kamer is een twijfelaar, wat toch merkwaardig is, want ze slaapt nog steeds lekker in haar gewone éénpersoonsbedje. Waar een wil is, is natuurlijk altijd een weg. Ook zij kent dit principe en ze is dan ook hard aan het sparen voor haar nieuwe bed. Al het oppasgeld wordt direct op de bankrekening gestort en de stand wordt angstvallig bijgehouden.

De andere twee maken zich nog niet zo druk om hun nieuwe slaapkamers, we hebben immers nog tijd genoeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten