zondag 15 mei 2011

Oortjes voor de Oortjes

Nee, ons huis heeft niet een absoluut gehoor ontwikkeld, maar bezit sinds deze week wel een aantal zeer fraaie oortjes. Wij vonden dat wel erg toepasselijk voor een toekomstig Oorthuis. Ik heb geprobeerd om de oortjes mooi op de foto te zetten, maar dat is redelijk moeilijk met al die materialen die rondzwerven op de steigers.......

Net links van de groene stelpost zie je een van de oortjes zitten....

Voorafgaand aan het metselen van de oortjes is er natuurlijk weer een nieuwe verdieping toegevoegd aan ons huis. Vrees niet, hoger dan dit zal het niet worden. Het plaatsen van de vorige vloer heeft Hans helaas net gemist, hij stond op het station van Oss te wachten op zijn vervoer. Zijn vervoer was overigens wel aanwezig bij het plaatsen van de eerste verdiepingsvloer, maar dat terzijde..... Bij het leggen van deze vloer was hij gelukkig wel aanwezig.

De zoldervloer arriveert in stijl

De hoogte in!

Voordat de zoldervloer arriveerde was er al het nodige gedaan aan de eerste verdieping. Natuurlijk moest er na het leidingwerk en voor het metselen een mooie laag beton gestort worden. Wat is het toch een prachtig materiaal. Dit was de eerste echt grote gebeurtenis waar Hans live bij kon zijn. Hij liet zich dit geen twee keer zeggen en heeft er zeker van genoten.

Hier wordt de vloer van de eerste verdieping voorzien van een mooie laag beton

De baas kijkt toe.......

Hans heeft afgelopen weekend een aantal foto's gemaakt van onze eerste verdieping. Ik zal deze week nog proberen deze foto's op het blog te zetten. Er is sprake van verrassing, geluk, verdriet en echt divagedrag, dus hou deze stek in de gaten!

3 opmerkingen:

  1. Het wordt al heel wat huis....of flatgebouw of rij huizen. Je hebt straks in ieder geval genoeg ruimte voor die - zeer uitgedunde - berg quiltspullen! Nou nog tijd om er iets mee te doen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tja, die laatste foto geeft toch echt wel een duidelijk beeld van wie er nu precies de baas is en wie de werkman ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk die oortjes, bedoel je misschien een absoluut gehoor?

    BeantwoordenVerwijderen