donderdag 20 januari 2011

Een korte rondleiding

Er wordt flink gewerkt op ons bouwkavel. Je kunt zelfs de verschillende ruimtes al herkennen. Gisteren ben ik maar liefst twee keer langs geweest, één keer om foto's te maken en één keer om mijn vader een korte rondleiding te geven.

 De aanbouw, met de bijkeuken en daarachter de tuinberging

De keuken vanuit de woonkamer gezien

De woonkamer, misschien past de bank toch wel.....

De glazen verbindingsgang tussen de keuken en de aanbouw

Het is toch wel raar om zo om je eigen huis heen te lopen en te beseffen dat alle muurtjes die je nu kunt zien straks onder de grond zitten. Gisteren is de installateur bezig geweest en vandaag is de elektricien aan de beurt. Ook voor hen geldt dat alles wat ze nu doen straks niet langer zichtbaar is. Soms is dat best jammer, want er worden echt mooie stukjes vakwerk afgeleverd, zoals je hieronder kunt zien.


Ik ga straks weer even kijken. Misschien wel verstandig om in vermomming te gaan anders worden de mensen nog zenuwachtig van me.......

3 opmerkingen:

 1. Je kunt natuurlijk ook vast een quiltje meenemen en lekker relaxen in je woonkamer....Het is een beetje frisjes buiten en je hebt nog geen ramen, dus vandaar die quilt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou dan ook een bank neerzetten...thermoskan mee en een quiltwerkje.... Leuk dat een huis in een vroeg stadium toch al herkenbaar is. Nu heb ik de tekeningen gezien, dus dat scheelt!
  En waar is de quiltkamer?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaat het hard Marieke, laat die meiden maar kletsen ik zie je zitten op je mooie nieuwe bank onder je nieuwe quilt lekker genietend van je mooie nieuwe paleisje

  BeantwoordenVerwijderen