maandag 12 september 2011

Witte muren!

Sinds vorige week is het een drukte van belang bij ons nieuwe huis. Elke dag staat er een file aan busjes voor ons huis geparkeerd. Die busjes worden gereden door zeer ijverige mensen, die hun uiterste best doen om ons huis zo mooi mogelijk af te werken.

Ik durf tegenwoordig niet meer zonder pen en papier binnen te komen lopen, want er is altijd wel een vraag te beantwoorden en ik ben er helaas achtergekomen dat ik niet alles meer kan onthouden....... Wel zo lastig als de mensen er op zitten te wachten. Vandaar dus het inschakelen van pen en papier.

Ik kwam vanochtend nietsvermoedend aanrijden voor mijn dagelijkse rondje huis en stapte met mijn leuke zwarte ballerina's het huis binnen. De ballerina's verschoten direct van kleur (dankzij het gips van de stucadoor) en mijn gezicht ook, want er waren ineens witte muren te zien in ons huis. Iedereen had ons erop voorbereid dat witte muren een heel ander aanzicht bieden, maar dat het verschil zo groot zou zijn! Onze binnenmuren zijn gebouwd met poriso-stenen en die zijn van zichzelf rood. Het verschil is dus echt aanzienlijk.

Ik was er dus totaal niet op voorbereid dat het zo snel zou gaan en had dus ook mijn fototoestel niet bij me. Ik zal vanmiddag nog even terug gaan om een paar foto's te maken, zodat iedereen mee kan genieten van de muren. Hou deze plek dus in de gaten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten