woensdag 3 november 2010

De eerste stapjes

Zo, de achtergrond is gewijzigd. Wie niet waagt, zeggen ze wel eens. Dat geldt zeker voor het ontdekken van de mogelijkheden voor je blog. Voor je het weet staan er dadelijk ook nog foto's op. Het wordt tijd om al onze familie en vrienden op de hoogte te stellen van het bestaan van dit blog. Wellicht heeft er iemand nog leuke tips voor ons.....

Waar je je helemaal gek door kunt laten maken zijn de kleine dingetjes die ervoor zorgen dat de bouw nog steeds niet begonnen is. Je denkt alles goed geregeld te hebben, maar dan werkt er ineens iemand niet zo goed mee of wordt er toch nog iets extra gevraagd. Gelukkig is het allemaal snel te regelen, maar het zorgt toch voor vertraging en dat is nu net wat we niet meer willen.

Zul je zien dat als we dadelijk beginnen, barst de winter in alle hevigheid los........ Ik ga maar weer eens kijken of en hoe ik foto's en afbeeldingen kan plaatsen.

Tot de volgende keer

1 opmerking:

  1. Leuke foto op de achtergrond. Was dat het advies van de binnenhuisarchitect? Of gewoon uit een nachtmerrie gekopieerd?

    BeantwoordenVerwijderen