vrijdag 4 februari 2011

Tuin en Kozijnen

Woensdagmiddag ben ik met de hovenier naar ons nieuwe stekje geweest om te kijken hoe we de tuin gaan doen. Als je dan achter in een hoekje van de tuin staat en over je grondgebied heen kijkt, dan wordt het toch wel groot........ Als alle plannen doorgaan wordt het een prachtige tuin met veel gras en ook nog een paar mooie fruitbomen! Gijs verheugt zich al op het plukken van appels en het bouwen van boomhutten. Gelukkig heeft Hans verstand van EHBO........
Hier komt straks onze nieuwe voordeur

Vandaag is het kozijn van de voordeur geplaatst. Dat ziet er toch wel mooi uit ("vet!!!!" in de woorden van Emma). Weer een stukje van de puzzel. Ik ben net nog even met Gijs door ons huis gelopen. Wel grappig dat we steeds door muren heen liepen. De hond was intussen alvast zijn nieuwe territorium aan het afbakenen en kwam er gaandeweg achter dat zijn nieuwe terrein toch wel groter was dan zijn blaas aankon..... Gelukkig rook hij volop konijntjes en kon zijn neus zijn ietwat gedeukte ego weer opkrikken. Gooi daar nog een modderbad bij en hij is weer helemaal gelukkig.

Een gelukkige hond........

2 opmerkingen:

  1. Had dan die arme hond ook gewoon binnengelaten! Het is al zo'n zielig, verwaarloosd hondje...... moet ie ook nog buiten blijven! Die kleur is inderdaad beter dan de witte die ik had gezien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaf die foto's, je kan met de kozijnen al echt de contouren van het huis zien. Waar neer denken jullie dat het huis klaar is? Ben wel benieuwd, vind het altijd wel leuk om een huis van de grond af zien opgebouwd te worden.

    BeantwoordenVerwijderen