vrijdag 18 februari 2011

Weer een stukje vooruitgang

Het schiet aardig op. De muren staan, ook de binnenmuren, en zijn bijna allemaal op hoogte. Vandaag is er ook een begin gemaakt met de bouw van de aanbouw. Voor alle binnenmuren wordt Poriso gebruikt, maar voor de binnenmuren van de aanbouw gebruiken we Poralux (dat hoef je namelijk niet meer af te werken......).

Dit zie je als je aan komt rijden.

Dit worden de openslaande deuren van de woonkamer (rechts) en de keuken (links)

Onze grande entrée

Niet alleen binnen de hekken verschijnen steeds nieuwe dingen, maar ook buiten (of op) de hekken valt er regelmatig iets nieuws te ontdekken. We gaan er even tussenuit voor de reclame, maar zijn zo weer bij u terug.......


Niet dat wij er iets voor betaald krijgen, maar het is ook wel eens leuk om te laten zien wie dit huis eigenlijk ontworpen heeft (Joop van Tilburg) en wie ervoor zorgt dat het nu gebouwd wordt (de mannen van Gebroeders van Herpen). Goed, je betaalt ervoor, maar het is toch fijn om ook goed geholpen te worden.

2 opmerkingen:

  1. Je kunt al echt zien wat het gaat worden: Een huis! Nu gaat het echt snel. Straks kun je al gaan rondlopen in je eigen stekkie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kijk! zo zie ik het graag! Nog even en je kunt vanaf de straat je huis niet meer zien door alle reclame-uitingen. Groet, Joop!

    BeantwoordenVerwijderen