maandag 3 oktober 2011

Nog meer grote stappen

Het was wederom een dag van grote stappen. De eerste grote stap was mijn afdaling naar de kelder. Na mijn avontuur op de eerste verdieping heb ik vandaag dus ook de keldertrap bedwongen. Ik had nog nooit gezien hoe groot de kelder "in het echt" was geworden. Laten we zeggen dat we er een aardig magazijn kunnen inrichten.......

Vandaag is ook de meterkast geplaatst. De huisaansluiting moet nog definitief worden doorgetrokken, maar de meterkast zit er al in! Er zit zelfs een mooi deurtje voor.

De baas (Tonnie) druk bezig met het vastschroeven van onze meterkast


Ook de garagedeuren zijn vandaag gehangen. De kleur van het hout heeft ons veel hoofdbrekens gekost, want er waren wel 5 kleuren die we mooi vonden, maar het net niet helemaal waren. Uiteindelijk neem je toch een gok, want je ziet zelfs bij een monster maar een klein stukje. De kleur ziet er erg mooi uit, het echte resultaat laat natuurlijk nog even op zich wachten. Ons huis wordt namelijk ook nog helemaal wit gekeimd. Helaas kan dit pas op zijn vroegst volgend jaar zomer gebeuren. Vandaar dat we nog even met een onbestemde kleur zitten........

De deuren zijn in elk geval prachtig geworden, nu de muren nog.....

De overige buitendeuren volgen deze week nog. Het zou dus zomaar kunnen dat er deze week nog meer foto's op dit blog verschijnen.

2 opmerkingen:

  1. En nog een grote stap: Je zus die rondloopt in je nieuwe huis. Het is wel erg Groot......

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En dan te bedenken dat je alleen nog maar de begane grond hebt gezien. Als de trap erin staat kun je ook nog naar de kelder, de eerste verdieping en de zolder!

    BeantwoordenVerwijderen