dinsdag 18 oktober 2011

Deuren

Sinds vorige week hebben we buitendeuren! Helaas is ook hier het glas niet goed, maar dat mag de pret niet drukken. Vandaag is dan ook de voordeur eindelijke gearriveerd en hij is nog mooier dan we gedacht hadden. Ook het deurbeslag is gemonteerd en gelukkig vinden we ook die keuze nog steeds geweldig.

Voordeur!!

 Deurbeslag binnen

Wat een mooi exemplaar!

De tegelzetter is sinds afgelopen maandag druk bezig met het, jawel, zetten van tegels. De kelder is al bijna klaar en daarna volgt de begane grond. 

Ook hebben we een verhuisdatum geprikt. Min of meer gedwongen door alle partijen die nog van alles moeten doen in ons huis, want zij willen natuurlijk graag weten wanneer alles klaar moet zijn. Het weekend voor de kerst (17 en 18 december) is nu onze verwachte verhuisdatum. Of het allemaal gaat lukken is natuurlijk altijd nog even afwachten, maar we blijven natuurlijk onverbeterlijk optimistisch......2 opmerkingen:

  1. Kijk, het schiet op! Je kunt de deur al op slot doen. Dat je vervolgens gewoon naar binnen kunt lopen op al die open plekken mag - inderdaad - de pret niet drukken! Zie je de kerstkrans al op de deur hangen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helaas voor de inbrekers, er zijn geen open plekken meer. Alle deuren zijn voorzien van veilige sloten (en glas!). Op deze mooie deur komt absoluut geen krans te hangen. Daar moeten we nog even iets op verzinnen..........

    BeantwoordenVerwijderen